Dressyrprogram och halter

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg än så länge. I detta inlägget tänkte jag berätta om ridpassen i fredags. Det blev två ridpass i fredags eftersom jag var borta någon gång så då har vi så att man kan rida igen i en annan grupp som ligger på samma nivå som man själv. Jag var borta någon gång eller några gånger när jag mådde så dåligt för några veckor sen. Det var inte planerat att jag skulle rida två gånger men jag blev väldigt glad när jag fick reda på det!
 
Först i min grupp då, så red jag en ponny som heter Sirocco, jag har ridit på honom många gånger och varit med honom på några Pay & Ride's så det var roligt att rida en häst man känner. Vi skulle rida ett dressyrprogram typ, fast det var med lite bommar och i vissa delar skulle vi sitta ner i traven och i vissa rida lätt osv. Jag var väldigt noga med vägarna och tycker ändå att jag fick till det ganska bra, inte helt perfekt men jag var mycket nogrannare med detta än jag brukar vara hehe. 
 
Jag och Sirocco :)
 
Sedan så red jag en häst som heter Jack, jag gillar honom väldigt mycket men han är väldigt svår. Det ska vara precis som han vill och det ska gå så fort som han vill osv. Vi skulle rida en evighetsbana med volter och övergångar osv. Först red vi den i skritt och sen trav. Men jag red inte den i trav sen eftersom han blev så himla pigg sen och bara sprang iväg med mig så det kändes liksom som att vi inte var ett team. Så ridläraren sa att jag kan jobba på lite halter. Det gjorde jag då istället och först så var det ganska svårt och jag måste bli bättre på att kunna sitta ner ordentligt. Det blir oftast så att när jag vill sitta ner så trycker jag ner i stigbyglarna och det blir mer så att jag går upp lite i sadeln typ. Så jag jobbade på det och att verkligen sträcka mig, kan säga att jag hade träningsvärk i magen sen hahah. Men jag travade ändå på en volt lite sen och det gick mycket bättre!
 
Först tänkte jag att det var lite tråkigt att jag inte gjorde banan osv, men det var bättre att jobba med halter och sånt och att faktiskt känna att vi jobbade tillsammans än att göra banan och att den inte blev till 100. Så är hyffsat nöjd ändå!
 
Och Jack!
 
Förlåt för sååå långt inlägg och för att bilderna har så dålig kvalite haha.
 

27e April

Hej på er!

Torsdag idag, vilket känns super skönt! Fredag imorgon! Vi har inte så mycket läxor eller prov planerat heller vilket känns så himla skönt. Vill även passa på att säga förlåt för den ganska dåliga uppdateringen på bloggen, jag har ingen riktig anledning faktiskt det blev väl bara så. Men ska försöka att uppdatera varje dag framöver!

Imorgon är det ridning igen, vi ska ha dressyr och byta hästar har jag för mig. Jag hoppas på att jag får Misty som jag alltid hoppas på, men eftersom det är en vuxen grupp som rider samtidigt som vi rider så brukar någon av dem få henne då hon är en storhäst och vi har mest ponnys. 
 
Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av The 100!! Är så taggad, dem har haft en (onädig) paus på en månad så nu är det äntligen tillbaka. Kollar ni på The 100? Jag hoppas verkligen att Octavia är med i detta avsnittet, hon var ju ej med i förra.
 
 
Bild som jag även har på headern, jag och Ariel :) 
 
Ha en fortsatt bra kväll nu! ♥
 

Positiva saker

Hej på er! 
 
Måndag idag och lite trist, eller ja jag har redan varit i skolan så det värsta är redan över men det är fortfarande mycket kvar i veckan. Så jag tänkte göra en liten lista med positiva saker och saker att se fram emot! :)
 
  • Det är bara 7 veckor kvar till sommarlovet!!
  • Imorgon är det redan tisdag, alltså närmar vi oss helgen!
  • För er som är lika beroende med The 100 som jag så kommer ett nytt avsnitt på onsdag efter en månads uppehåll.
  • En till serie då, avsnitt 3 av SKAM kommer ut på svt på fredag :D
  • Hööks släpper vår nyheter i veckan!
 
 
Ha en bra kväll! :)
 
 
RSS 2.0