Ridbyxor

Hej på er!
 
Dem senaste dagarna har varit så sega då jag har varit sjuk, vi hade så kort vecka i skolan så jag hoppades på att göra något kul, men istllet blev det att ligga i sängen och vara sjuk. Blir ingen ridning för mig idag heller. Försökte typ lura mig själv att jag mår bra och klarar att rida, men jag har inte ork till typ något nu. Har missat så många ridlektioner detta året då jag har varit sjuk så många gånger, men men så blir det ibland.
 
Jag är på jakt efter ett par ridbyxor nu! Tycker det är så himla svårt att hitta snygga, bra och inte för dyra ridbyxor. Har ni tips på några bra ridbyxor? Kommentera gärna då! Här nedan är några som jag tycker är snygga iallafall! Om jag mår lite bättre imorgon så ska jag kanske åka och shoppa lite så får se om det blir ett par ridbyxor som köps!
 
 
1 - här   2 - här   3 - här   4 - här
 

Conspiracy Theory: Bermuda Triangeln

Hej på er!
 
Något jag älskar är conspiracy theoris och jag har läst om typ alla möjliga som finns hahha. Tänkte skriva om en conspiracy theori idag! Har inte sätt detta på någon blogg tidigare så hoppas att ni tycker det är kul.
 
Bermuda Triangeln är ett ställe på Atlanten, det är som en triangel mellan Miami, Bermuda och Puerto Rico.
 
 
Det som är konstigt med Bermuda Triangeln är att många skepp och flygplan har mystiskt försvunnit där. Det första riktiga fallet var år 1945, den 5e December. Det var 5 strisdplan som försvann och ett räddningsplan skickades ut efter dem och det försvann också. Även Cristopher Columbus berättade att han såg något konstigt ljus där och att hans kompas inte funkade. Det har försvunnit 75 plan och hundratals skepp där.
 
Theorier: Det finns massor med theorier om Bermuda Triangeln, vissa tror att det finns mycket Metangas under havet, när gasen börjar gå upp genom vattnet så kan det orsaka mindre vatten densitet och det kan även skapa explosioner. Andra tror att det finns en slags portal som öppnas och att skeppen och planen reser i tiden. Därför hittar man oftast inga spår alls av dem försvunna skeppen och planen. Sen finns det dem som inte tror att det är något speciellt med Bermuda Triangeln utan att det försvinner lika mycket plan och skepp som någon annanstans på havet men Bermuda Triangeln har bara fått mer uppmärksamhet.
 
Det finns massor mer theorier men jag fick inte med allt. Jag vet inte vad jag tror på riktigt men det är spännande att läsa iallafall. Vilken tror ni på? Och vill ni ha mer såna inlägg?
 

Hoppning + ridvideo

Hej på er!
 
I fredags hade vi hoppning på ridskolan, och jag red Sirocco igen. Vi skulle värma upp med att hoppa 2 räcken och sedan ett räcke och en oxer. På första räcket skulle vi komma i trav och sedan fortsätta i glaopp, och sen när vi hopppade oxern också så fick man välja om man ville komma i trav eller galopp, jag kom i galopp. Det var ingen stor bana vi hoppade då men vi hoppade rätt såmånga omgånger ändå. I skritten jobbade vi med halter och tempoväxlingar. Typ hela passet gick så himla bra, asså det var verkligen ett av mina bästa pass. Kändes så bra och vi jobbade som ett team, och han var pigg och glad!
 
Nästa fredag ska vi byta hästar, har faktiskt ingen aning vilken häst jag kommer få. Önskar nog mig Misty eftersom att jag inte har ridit på henne på länge och hon är väldigt rolig att rida! Det har iallafall varit väldigt kul att rida Sirocco ett tag nu och jag har lärt känna honom lite mer.
 
 
Bjuder på en liten ridvideo idag :) Ni får ursäkta den dåliga kvaliten.
 
RSS 2.0